Galaconcert

Op vrijdagavond 23 september organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Jabbeke een galaconcert ter gelegenheid van haar 70ste verjaardag. Ze nodigen hiervoor niemand minder dan de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen uit, die onder leiding van Adjudant-Majoor Onderkapelmeester Hans Demeurisse een rijk en gevarieerd muzikaal programma zal brengen in het Jabbeekse Vrijetijdscentrum.

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen bestaat sinds 1832 en is het oudste en grootste militaire orkest van België. Deze muziekkapel bestaat uit een groot harmonieorkest van 70 streng geselecteerde professionele muzikanten en een uniek cavalerie-trompetterkorps van 13 trompetters. Dit orkest is internationaal gerenommeerd en weet zowel muziekkenners als het grote publiek in binnen- en buitenland te boeien met hun prestigieuze concerten. Op vrijdag 23 september zijn zij voor het eerst te gast in Jabbeke, een niet te missen concert dus!

Bovendien gaan de opbrengsten van dit concert naar twee goede doelen uit de streek: vzw Huis Snello (een huis voor jongvolwassenen met een beperking te Snellegem) en De Muziekbank (een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen ter ondersteuning van kansarme en kwetsbare kinderen en jongeren met talent voor muziek).

Waar: Vrijetijdscentrum Jabbeke (Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke)
Wanneer: Vrijdag 23 september, 19.30 uur (deuren gaan open vanaf 18.45 uur)
Tickets: VVK 20 euro (tot en met donderdag 22 september, zolang de voorraad strekt) - ADD 25 euro (bij bestelling/aankoop op vrijdag 23 september 2022)

Kaarten bestellen in VVK kan via het bestelformulier, een mailtje naar tickets@harmoniejabbeke.be of via leden.

https://sites.google.com/site/harmoniejabbeke/galaconcert-2022