Pinksterloop

Op 05/06 nam Tom Hendryckx deel aan de Pinksterloop te Zwevezele. Hij koos ervoor onmiddellijk de 100 km te nemen en die te lopen voor vzw Huis Snello.

Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu toch?! 100 km lopen en dit in minder dan 10 uur. Wat een knalprestatie! Dikke, dikke proficiat! Wie kan jou dit nadoen? Zelfs met de goede voorbereidingen was het de vraag of je dit zou halen, maar je hebt het toch gedaan. Aan km 30 was er even een moeilijk moment, maar dat ging vlug over. Aan km 65 kreeg je een dieptepunt, maar op karakter beet je door. De laatste 2 rondes waren moeilijk, maar toch is het je gelukt. Je wou dit absoluut doen voor de kinderen van vzw Huis Snello. Ook de familie bleef erin geloven en Huis Snello was er om je aan te moedigen, ondanks de felle regen tijdens de eerste uren. En dan nog de kers op de taart, je verzamelde meer dan 2000 € om vzw Huis Snello van dienst te zijn.

Dikke, dikke, dikke merci en nogmaals proficiat. Ook bedankt aan alle schenkers die Tom en vzw Huis Snello gesteund hebben.

Opbrengst


Foto's