Steun ons met een gift

Wilt u meebouwen aan het geluk en de toekomst van onze Snello-kinderen? Wilt u ons project graag steunen? Of hebt u zin om iets te organiseren ten voordele van ons project? Aarzel dan niet en help ons! Alle giften en hulp, klein of groot, zijn welkom!

De natura gift
Wilt u graag onze activiteiten in natura steunen? Laat het ons weten! Dat kan door ons bijvoorbeeld bij te staan tijdens activiteiten die we organiseren, drank te leveren, zorgen voor catering, …

De kleine gift (zonder fiscaal attest)
Wilt u ons project een financieel duwtje in de rug geven? Dan kunt u een gift overschrijven op rekening BE64 7512 1021 9652 op naam van vzw Huis Snello met mededeling “gift vzw Huis Snello” + naam en gemeente.

De Koning Boudewijngift (met fiscaal attest)
Wilt u ons project een financieel duwtje in de rug geven en wenst u hiervoor een fiscaal attest te bekomen? Schrijf dan uw gift over op rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting. Vergeet hierbij de gestructureerde mededeling +129/2407/00049+++ niet, want enkel hiermee komt uw gift goed terecht in het steunfonds Toontjeshuizen ten voordele van vzw Huis Snello. Storten kan echter ook rechtstreeks via deze link. Voor elke gift vanaf € 40 (op jaarbasis) reikt de Koning Boudewijnstichting een fiscaal attest uit.

De super gift
Wilt u als bedrijf/firma investeren in de toekomst van onze kinderen? Dan kunt u partner worden van vzw Huis Snello. Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

Steun ons via Trooper

Met Trooper kan jij de kas van jouw vereniging spijzen door gewoon online te shoppen. Zoek de Trooperpagina van jouw vereniging, klik op de online shop van jouw keuze en shop gewoon zoals je anders doet, je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. De Troopershops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging, want voor de shops is dit gewoon een marketingkost. Via Trooper zelf komt dit percentje dan effectief in de kas van jouw favoriete vereniging terecht. Alle winkels kiezen zelf hun percentage, en soms kan dit verschillen per categorie. Daarom staat er op de Trooperpagina’s per shop de gemiddeld ontvangen commissie. Concreet betekent een gemiddelde commissie van 5% dat je per aankoop van €100 voor gemiddeld €5 je clubkas kan spijzen.

Eens proberen? Bekijk hier de Trooperpagina van vzw Huis Snello.